Entrepenad

-Arbeta säkert vid vägarna med våra betongprodukter

Entreprenad omfattar arbetsgrupper som ofta arbetar utefter vägarna med allt från att gräva fiber till lägga ny asfalt. Arbetet utefter vägarna kan vara väldigt oskyddat och det finns behov av att få ner hastigheten med trafikhinder eller arbete på offentlig plats där trappsteg i betong ska monteras. Vinninga Cement har försett Sverige med betong sedan 1937 och vi fortsätter att tillverka produkter av högsta kvalitet år efter år. Ta del av vårt utbud av populära produkter inom entreprenad nedan. 

Betongprodukter för privat & offentlig miljö

Det arbete som utförs inom entreprenad varierar stort, men det finns alltid ett behov av hållbara produkter som klarar av riktigt tuffa förhållanden och alla årstider. Betongprodukter från Vinninga Cement är hållbara och tillverkade för både privata och offentliga miljöer. Många av produkterna vi tillverkar har flera användningsområden, hur de kommer att användas bestämmer du. Nedan listar vi de produkter som ofta används inom entreprenad. 

  • Plintar – Används vid exempelvis byggnation av staket och altan
  • Trafikhinder, Trafikhinder blomlåda och Trafikbarriär – Få ner hastigheten på förbipasserande eller skapa snygga dekorationer med blomlådor i betong
  • Armering – Förstärk upp eventuell gjutning som görs med hjälp av armering
  • Trappsteg – Trappsteg i betong är väldigt hållbara och tidlösa i sitt utseende, passar in i både stads- och naturmiljö 

Snabba och flexibla leveranser

Vi arbetar alltid med snabba leveranser, vilka sker från fabriken i Vinninga eller Motala, allt för att korta ner ledtiderna från beställning till att du har fått de beställda produkterna. Hittar du en betongprodukt där dimensionerna inte riktigt stämmer kan du alltid kontakta oss direkt. Att vara flexibla är alltid viktigt för oss och vi försöker alltid hitta bra lösningar till dig. Armering kan du alltid få i önskad längd som vi klipper och bockar till i vår moderna armeringsmaskin. 

Betong är kostnadseffektivt

Att använda betongprodukter är en mycket kostnadseffektiv lösning eftersom det är hållbara produkter som kan användas under många år. Det blir snabbt lönsamt att inte behöva köpa in nya produkter hela tiden, utan kunna återanvända de befintliga. Betong är dessutom ett material som kräver minimalt med underhåll. En trappa i betong i offentlig miljö behöver i stort sett endast behandlas om det börjar uppstå beläggningar på trappstegen. Mindre jobb över tid är kostnadseffektivt och dessutom en snygg och praktisk lösning.

Behöver du hjälp med att välja rätt?

Att välja rätt typ av betongprodukt kan vara svårt.

Vet du inte vilken produkt som passar just ditt projekt bäst så är du välkommen att kontakta någon av våra erfarna säljare.

Vi hjälper dig att finna en lösning som utnyttjar betongproduktens egenskaper på bästa sätt. Det gäller oavsett om det handlar om enklare eller mer komplicerade projekt eller om du vill göra en beställning.

Vi har trygga och snabba leveranser med hög kvalitet och god service till rätt pris.

Läs mer