Lantbruk

-Betongelement & produkter

Vinninga Cement har sedan 1937 tillverkat hållbara betongprodukter i hög kvalitet och är idag en ledande producent av betongprodukter till lantbruk. I sortimentet finns T-stöd, brunnslock, foderkrubbor och mycket mer. Produkterna finns i flera olika storlekar och vid speciella önskemål och behov kan vi för det mesta specialanpassa betongprodukterna. Våra kunder är både mindre och större lantbruk som är i behov av produkter som tål att användas i det dagliga arbetet och samtidigt är mycket lätt att underhålla år efter år. 

Lantbruksprodukter i betong

Lantbruksprodukter är produkter som ska klara av slitage och hålla en hög standard under många år. De betongprodukter Vinninga Cement tillverkar är framtagna för att klara utmaningarna på ett lantbruk. Nedan kan du ta del av vårt sortiment.

Snabba och flexibla leveranser

Vid en beställning jobbar vi alltid med korta ledtider och snabba leveranser för att du snabbt ska få de beställda produkterna. Vi är alltid flexibla och kan många gånger hjälpa till med specialanpassade lösningar. Tack vare lång erfarenhet i branschen vet vi vilka krav ett aktivt lantbruk ställer på de produkter som används med högt tryck i tuffa miljöer. L-stöd, VC block, rännsidor och övriga produkter är tillverkade för att klara av denna typ av utmaningar och ändå förbli intakta år efter år.     

Betong är kostnadseffektivt

Det finns många fördelar med att använda sig av bra betongprodukter. Betong är ett material som är väldigt hållbart och har en lång livslängd, vilket i sin tur leder till att det är ett väldigt  kostnadseffektivt material att använda sig av. Materialet kräver dessutom väldigt lite underhåll vilket gör att du kan ägna dig fullt ut åt ditt lantbruk istället för att tänka på att det behöver målas om och fixas varje år. Ett hållbart alternativ som dessutom är snällt mot plånboken.

Vår betong garanterar en stark konstruktion

Den cement vi använder håller hög kvalitet och de betongprodukter som behöver klara av extra mycket belastning förstärker vi med armeringsjärn för en ännu bättre hållfasthet. Samtliga produkter är noga framtagna för att fungera bra i den dagliga verksamheten. Klicka dig in på respektive produkt nedan för att få mer information om dess egenskaper och de storlekar som de tillverkas i. Vid frågor och speciella önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss på Vinninga Cement, vi finns här för dig.

Behöver du hjälp med att välja rätt?

Att välja rätt typ av betongprodukt kan vara svårt.

Vet du inte vilken produkt som passar just ditt projekt bäst så är du välkommen att kontakta någon av våra erfarna säljare.

Vi hjälper dig att finna en lösning som utnyttjar betongproduktens egenskaper på bästa sätt. Det gäller oavsett om det handlar om enklare eller mer komplicerade projekt eller om du vill göra en beställning.

Vi har trygga och snabba leveranser med hög kvalitet och god service till rätt pris.

Läs mer